KUNSTPROJEKTER

Jeg har gennem åerne deltaget i et væld af projekter. Alle kunstrelaterede, men alligevel meget forskellige. En del af dem har haft sin rodfæste i bevarelse af miljøet på en eller anden facon. Eller har haft noget med dyr og natur at gøre. Jeg har bl.a. været med til at indsamle 150.000,- til regnskovene i Ecuador (v/Randers Regnskov) og lokal skovrejsning i Mariagerfjord kommune. Dette projekt blev udvalgt til besøg af H. M. Dronning Margrethe og Prinsgemal Henrik da de gæstede Hadsund i 2013. Jeg er tilknyttet som billedkunstner under BMMK (børns møde med kunsten) der er en organisation, hjemhørende i Region Nord, der formidler kontakt mellem en skole/institution el. lign. – og en professionel kunstner, der ønsker kunstner-assistance til et givent projekt. Skole/institutionen kan få refunderet en del af udgiften til kunstneren. Se www.bmmk.dk

Jeg har løst opgaver for børnehaver, folkeskoler og diverse foreninger enten alene, eller i samarbejde med andre kunstnere.

Kreativ Workshop
Jeg har derudover et samarbejde med Bendixen Design om Kreativ Workshop, hvor vi kan hyres ind til et firmaarrangement på min. 25 personer. Læs mere www.kreativteam-workshop.dk Eller Klik her og følg Kreativ Workshop på Facebook.