OM KISSART

Tænk at kunne leve af sin hobby!! Jeg har tegnet siden jeg kunne holde på en blyant, og lavede min første lille indbundne ”bog” som 4-årrig, hvori jeg tegnede på ALLE siderne! Jeg tegnede mig gennem folkeskolen, der aldrig blev ”det store hit” rent fagligt – men smukt dekorerede regnehæfter og. lign. kunne jeg til hver en tid fremvise! Jeg scorede top karakter dér hvor jeg kunne få lov til at være kreativ, men opbakningen hjemmefra var ikke lige til det kreative – ”det kan man jo ikke leve af….” lød det dengang i 70´erne.

Mange års Zig Zag 
Så vejen blev lang og rent zig zag før jeg omsider landede på rette hylde! Først som tegner på en skilte virksomhed, og til sidst (inden opstart af virksomhed) som kreativ grafisk designer og fotograf – med en masse idéer, entusiasme og selvfølgelig erfaringer fra lignende jobs + snesevis af kurser indenfor reklame, grafiske programmer, PR/markedsføring, organisation og ikke mindst kunstskole mm.

Selvstændig
1. januar 2004 sprang jeg så ud som selvstændig. På meget dybt vand. Og helt ærligt, jeg var tæt på at drukne – men blev reddet af et freelance job, som grafiker. Og alt imens jobbet gav ro, rent økonomisk, arbejdede jeg mig stille og roligt ud i den retning jeg virkelig brændte for, nemlig at arbejde mere fysisk kreativ, og ikke så meget bag en computer. Undervejs forsatte jeg med at dygtiggøre mig i kunstnerisk udtryk; Kunstskole, kurser i forskellige teknikker og ikke mindst en diplom uddannelse som Holistisk Indretnings Designer og senere Farvecoach. Jeg har altid interesseret mig specielt for farver og indretning, og den uddannelse gav mig de værktøjer jeg i dag bruger, når jeg indretter og farverådgiver for mine kunder. Se mere