UNDERVISNING

Jeg har undervist under AOF og LOF + egne kurser siden 2008 Ind i mellem er jeg også blevet hyret som gæsteunderviser i f.eks. kunstnergrupper mv. Jeg har i de sidste 4 år haft mit eget Kunsthus i Hadsund. Her tilbydes i vinter-halvåret kurser i akryl- og akvarelmaleri. Farvelære. Tegning og croquis-aftner. Mv. Klik her og følg Kunsthuset på Facebook. På denne side kan du følge med i hvad der sker i Kunsthuset. Se f.eks. billeder og video fra undervisningen. Kontakt mig gerne vdr. kurser/undervisning. Huset kan også lejes til f.eks. foredrag, eller andre arrangementer.

Se kursistudtalelser
Kursisternes udsagn V/Jan Vestergaard LOF
Spørger man kursisterne om, hvorfor de søger mod Kunsthuset for at udfolde deres kreative evner, kommer der mange udsagn som, hvoraf nogle er dem er; Altid er der en dejlig atmosfære, ro og harmoni. Ved fordøren står der flag, og kursisterne bliver mødt med levende lys og blomster, det gør én glad, og man føler sig velkommen. Kiss er en dejlig underviser, der forstår at formidle kunst på en kompetent, dejlig og sjov måde.
Der er varme og hygge, en stressfri zone, kompetent vejledning og kritik, anerkendelse, inspiration og opmuntring, små hold, individuel støtte og altid kaffe og kage. Se mere