UNDERVISNING

Jeg har undervist under AOF og LOF + egne kurser siden 2008. Ind i mellem er jeg også blevet hyret som gæsteunderviser i f.eks. kunstnergrupper mv. Jeg har i 5 år haft mit eget Kunsthus i Hadsund som i foråret 2019 blev flyttet til min hjemadresse. Her har jeg fået indettet et dejligt atelier. Her tilbyder jeg i vinter-halvåret kurser i akryl- og akvarelmaleri. Ind i mellem åbner jeg også op for et lørdagskursus i ny og næ. Klik her og følg Kunsthuset på Facebook. På denne side kan du følge med i hvad der sker i Kunsthuset. Se f.eks. billeder og video fra undervisningen.

Kontakt mig gerne vdr. kurser/undervisning på mail: kiss@kissart.dk eller tlf. 29 86 82 56

Læs mere på side 2.

KURSISTUDTALELSER Anbefalinger til Kiss/Kunsthuset LOF + AOF holdet

Kiss arbejder professionelt, skaber kreative rammer hvor man kan bevæge sig frit, her får man hjælp til at udvikle sig kunstnerisk og personligt.

Kunsthuset er den perfekte ramme om kunstnerisk udfoldelse. Her er professionel undervisning og en humoristisk tilgang til de forskellige måder vi arbejder på. God værkstedshumor…!

Når du får undervisning af Kiss, er det som om der er et stolt team bag – for hun er så super kompetent. Arbejder med så mange ting. Fantastisk idérig person.

Jeg elsker at komme i Kunsthuset, at lære om farver og at være kreativ. Kiss er en meget dygtig underviser og jeg har lært meget i det år jeg har gået her.

Altid er der en dejlig atmosfære, ro og harmoni på Kiss Jønsons kurser.

Ved døren står der et flag, kursisterne bliver mødt med levende lys og blomster, det gør mig glad, man føler sig velkommen.

Kiss er en dejlig underviser, der forstår at formidle kunst på en kompetent, dejlig og sjov måde.

Der opstår et fællesskab og venskab med de øvrige kursister, så jeg glæder mig hver gang jeg skal i kunsthuset og male.

Jeg har lært rigtig meget på kurserne, Akrylmaling, Akvarel og tegnekursus og man skal jo lære så længe man lever. Derfor bliver jeg ved med at være kursist i Kunsthuset.

Kiss har været en fantastisk lærer for mig. Jeg holder meget af at komme i Kunsthuset, så meget, at jeg nu er kursist på 6. år. Kiss har åbnet mine øjne for mange forskellige måder at angribe min måde at male på. Jeg kan kun anbefale Kiss.