VÆGMALERIER

Mit speciale er vægmalerier
Jeg elsker at male på væggen! Og større lærreder får man da vist ikke! Det allerførste var en hvid enhjørning på et lyserødt pigeværelse midt i halvfemserne – og siden den tid er der kommet mange mange flere til. Og de bliver kun større og større! Det hidtil største er pt. i en stor festsal, hvor ca. 180 km2 hvide vægge blev omdannet til en smuk ”kulisse” til livets store fester.
Se reference vdr. Kulturhuset Blokhus her – under kategorien KULTURHUS – CAFÈ – RESTAURANT

Jeg maler vægmalerier, hvor motiverne er afstemt efter omgivelserne, og hvor døre, vinduer, diverse rør, kontakter mv. er integreret i et samlet hele. Dette giver i sidste end helt anden oplevelse og en langt større wauw-effekt, end hvad traditionelle malerier eller anden ”firkantet” udsmykning, hængt på væggen kan.

Vægmalerier der skaber glæde
Jeg får ofte at vide fra andre mennesker at de bliver SÅ glade af at se på mine vægmalerier. Motiverne er som regel noget med natur, dyr, blomster og. lign. Hvad der bliver malet på væggen og ikke mindst i hvilken farveholdning, (svage eller stærke farver) er selvfølgelig altid i samråd med dig som kunde, men lidt kunstnerisk frihed bliver jeg dog nødt til at have. Jeg gør det på min måde. Andre gør det på deres måde. Og sådan skal det jo også være. Jeg forsøger så vidt det er muligt altid at ”gemme” lidt humor ind i malerierne. En lille overraskelse. Noget man kan grine af. Det kan måske være en lille mus, der titter frem bag et blad, eller sidder nede ved fodlisten. Eller en orm i æblet. Noget man ikke lige ser i første omgang, men pludselig får øje på en dag, man går forbi.
Se reference vdr. Otiumgården Aalborg her – under kategorien PLEJEHJEM OG INSTITUTIONER  
Se mere

 

REFERENCELISTE
Brovst Handelsstands forening, torv I Randers Regionshospital, Børne afd. I Randers Kommune, flere plejehjem/demenscentre I Aalborg Kommune, kontor, Center for voksne I Aalborg Kommune, flere plejehjem/demenscentre I Rebild Kommune, Børnehjem I Hos Laura, restaurant i Hadsund I Fredenshøj Rideskole, rytterstue I Blokhus by (torv) I Kulturhuset Blokhus, festsal I Klitrosen, Slette Strand, festsal I Fjordvang Plejehjem, Mariager I Gl. Hasseris skole, stillerum I Skejby Sygehus, intensiv neonatal afd. I Byens Fitness, Wellnessrum, Randers I Fjordblink, Showroom, Randers I Revisor Ole Vestergaard, reception, Fårup I Wellness-huset Randers I Randers Regnskov I Skals Efterskole, kantine + private hjem