VÆGMALERIER

Mit speciale er vægmalerier
Det allerførste var en hvid enhjørning på et lyserødt pigeværelse for ca. 25 år siden – og der er kommet mange til siden hen. Og gennem åerne er de kun blevet større og større! Det hidtil største er pt. i en stor festsal, hvor ca. 180 km2 hvide vægge blev omdannet til en smuk ”kulisse” til livets store fester.

Vægmalerier, hvor motiverne er afstemt efter omgivelserne, og hvor døre, vinduer, kontakter mv. er integreret i et samlet hele, giver en helt anden oplevelse og en wauw-effekt, end traditionelle malerier eller anden ”firkantet” udsmykning kan. Du kan som kunde være meget medbestemmende hvordan udsmykningen skal se ud. Der kan nemlig være meget der skal tages hensyn til. F.eks. er der stor forskel på om det er et plejehjem der ønsker et motiv der kan ændre en adfærd, et ”stillerum” til ADHD børn på en skole, eller en kantine på en produktions virksomhed, der skal udsmykkes.

Så alle opgaver er individuelle, men tager altid udgangspunkt i en indledende dialog, hvor krav og ønsker til udsmykningen nøje gennemgås. Derefter udarbejder jeg en skitse, som godkendes inden arbejdet går i gang. Som regel gives der et fast tilbud. 

REFERENCELISTE
Brovst Handelsstands forening, torv I Randers Regionshospital, Børne afd. I Randers Kommune, flere plejehjem/demenscentre I Aalborg Kommune, kontor, Center for voksne I Aalborg Kommune, flere plejehjem/demenscentre I Rebild Kommune, Børnehjem I Hos Laura, restaurant i Hadsund I Fredenshøj Rideskole, rytterstue I Blokhus by (torv) I Kulturhuset Blokhus, festsal I Klitrosen, Slette Strand, festsal I Fjordvang Plejehjem, Mariager I Gl. Hasseris skole, stillerum I Skejby Sygehus, intensiv neonatal afd. I Byens Fitness, Wellnessrum, Randers I Fjordblink, Showroom, Randers I Revisor Ole Vestergaard, reception, Fårup I Wellness-huset Randers I Randers Regnskov I Skals Efterskole, kantine + private hjem