KissArt

20 års jubilæum!

Kiss Art fejrer 20 års jubilæum d. 1 Januar 2024

Kære ALLE

1. januar 2024 fejrer jeg 20 år som selvstændig! Det er slet ikke til at forstå at der nu er gået 2 årtier, siden jeg på famlende og usikre ben begav mig ud i dét at SELV skulle ud og skaffe kunder!! Og mig, der ellers ”hader at sælge”!! Det blev en læringskurve der var både hård og stejl, for når der er sagt A bliver man jo også nødt til at sige B. Der VAR ingen vej tilbage! Heldigvis er jeg udstyret med en ret pæn portion energi, vedholdenhed og ikke mindst stædighed. Noget min kære mand sikkert vil kunne skrive under på….

Og vupti! – nu er der så gået 20 år!

Netværk er vigtig!

Starten gik virkelig trægt – og jeg måtte erkende at det tager tid, blod, sved og tårer at slå igennem som arbejdende kunstner i erhvervslivets verden! Så jeg gjorde brug af mit fantastiske netværk, som bl.a. skaffede mig nogle freelancetimer som grafiker, så jeg på dén måde havde et fundament at stå på. Og alt imens dette gav mig ro, rent økonomisk, arbejdede jeg mig stille og roligt ud i den retning jeg virkelig brændte for, nemlig at arbejde mere fysisk kreativ, og ikke så meget bag en computer.

Lærer nyt undervejs

Jeg har jo ALTID været kreativ, ville gerne bare tegne og male billeder – og det kom jeg også til, ikke mindst pga. stædigheden! Men samtidigt har jeg også brugt meget tid (og penge) på at dygtiggøre mig. Bl.a. på kunstskole og derudover utallige kurser i forskellige maleteknikker. Noget jeg i høj grad har brugt, da jeg også for ca. 15 år siden begyndte at undervise, i netop tegning og maleri.

At stå i sig selv, en glæde at dele viden og se andre udvikle sig

At se mine elever udfolde deres kreative potentiale har været en kilde til stor glæde og stolthed. Hvert hold har været en unik oplevelse, hvor jeg har mødt utallige søde og kreative mennesker. Det har været en fornøjelse at se den kunstneriske udvikling hos hver enkelt og dele glæden ved at skabe sammen. Dét at undervise har også været med til at udvikle mig rent personligt; at blive bedre og mere sikker i at stå i sig selv ”der ved bordenden” og selvfølgelig også dét at skulle holde mig skarp på forskellige teknikker og tilgange i forhold til kunstopgaverne.

Samarbejde og dialog med kunden

At male og tegne har ikke blot været mit arbejde, men også min passion. Det har været sjovt og meget givende at udforske forskellige miljøer, brancher og skabe værker, der på en eller anden måde berører og spreder glæde til andre mennesker. Hver penselstrøg har været en fortælling, og hvert værk har været en rejse ind i en ny verden.

Og det er det stadigvæk. Forud for hvert job, skal jeg sætte mig ind i min kundens virkelighed og behov. Det er altid et samarbejde – og netop samarbejdet og dialogen er noget jeg sætter stor pris på, da det som regel udfordre og tvinger mig til at tænker nyt og anderledes fra gang til gang.

En mosaik af opgaver

Gennem årene har penslerne svirret på utallige steder – fra hjertevarme plejehjem, som de sidste åringer har været min allerstørste kundegruppe, til pulserende virksomheder i vidt forskellige brancher og til en del

private hjem, rundt omkring i landet. Maleriets rejse har været en spændende mosaik af opgaver, der har udfordret, begejstret og formet mig i mit arbejde som kunstner.

TAK til alle

Gennem de sidste 20 år har jeg mødt masser af skønne, søde og hjælpsomme mennesker på min vej og selvom jeg arbejder alene, har jeg alligevel aldrig arbejdsmæssig FØLT mig alene, da jeg véd at jeg ”bare” kan række ud – og få hjælp, hvis jeg har brug for det. Ikke mindst pga. mit stærke netværk, som naturligvis også tæller familie og venner Jeg vil gerne takke jer alle for at have været en del af denne fantastiske rejse. Uden jeres støtte, hjælp og inspiration ville det ikke have været det samme. Jeg ser frem til fortsat at dele mit univers med jer og skabe endnu flere farverige minder i de kommende år.

Tak for 20 fantastiske år – lad os fortsætte med at male verden smukkere sammen!

De Kærligste hilsner fra KissArt / Kiss Jönsson

Ps. Usikkerheden er væk – og sjovt nok, da jeg så den i øjnene, forduftede den og – kunderne kommer nu af sig selv….!