KissArt

Om Kiss

Om KissArt

Tænk at kunne leve af sin hobby!! Jeg har tegnet siden jeg kunne holde på en blyant, og lavede min første lille indbundne ”bog” som 4-årrig, hvori jeg tegnede på ALLE siderne! Jeg tegnede mig gennem folkeskolen, der aldrig blev ”det store hit” rent fagligt – men smukt dekorerede regnehæfter og. lign. kunne jeg til hver en tid fremvise! Jeg scorede top karakter dér hvor jeg kunne få lov til at være kreativ, men opbakningen hjemmefra var ikke lige til det kreative – ”det kan man jo ikke leve af….” lød det dengang i 70´erne.

Mange års ZigZag

Så vejen blev lang og rent zig zag før jeg omsider landede på rette hylde! Først som tegner på en skilte virksomhed, og til sidst (inden opstart af virksomhed) som kreativ grafisk designer og fotograf – med en masse idéer, entusiasme og selvfølgelig erfaringer fra lignende jobs + snesevis af kurser indenfor reklame, grafiske programmer, PR/markedsføring, organisation og ikke mindst kunstskole mm.

Selvstændig

1. januar 2004 sprang jeg så ud som selvstændig. På meget dybt vand. Og helt ærligt, jeg var tæt på at drukne – men blev reddet af et freelance job, som grafiker. Og alt imens jobbet gav ro, rent økonomisk, arbejdede jeg mig stille og roligt ud i den retning jeg virkelig brændte for, nemlig at arbejde mere fysisk kreativ, og ikke så meget bag en computer. Undervejs forsatte jeg med at dygtiggøre mig i kunstnerisk udtryk; Kunstskole, kurser i forskellige teknikker og ikke mindst en diplom uddannelse som Holistisk Indretnings Designer og senere Farvecoach. Jeg har altid interesseret mig specielt for farver og indretning, og den uddannelse gav mig de værktøjer jeg i dag bruger, når jeg indretter og farverådgiver for mine kunder.

God til at få ideer

Jeg har fundet ud af at jeg er god til at få idéer. Når jeg får en opgave, og har en blyant i hånden, kommer det helt ”af sig selv” (næsten da… ? ) Derfor har jeg også ind imellem opgaver hvor jeg ”kun” skal levere idéer. Jeg sætter mig let og hurtigt ind i kundens behov vha. samtaler, besøg og research mm. Derefter leverer jeg en rapport med beskrivelser og skitser af idéerne, så det er nemt at ”plukke af buketten”.

Spreder glæde og god stemning

Efterhånden har jeg specialiseret mig i vægmalerier. Altså malerier der er malet direkte på vægge. Indvendige såvel som udvendige. Udenom stikkontaktakter, udluftningsrør, døre og vinduer mv. Mit allerførste vægmaleri var en hvid enhjørning på et lyserødt pigeværelse for ca. 25 år siden – og mange er kommet til siden. Gennem åerne er de også blevet større og større! Det hidtil største er pt. i en stor festsal, hvor ca. 180 km2 hvide vægge blev omdannet til en smuk ”kulisse” til livets store fester. Jeg véd at mine vægmalerier spreder glæde og skaber en god stemning. Og dét at sprede glæde, er dét jeg brænder for, og gør mig glad!

Privat

Privat bor jeg på en gård syd for Hadsund, med masser af plads, en lille skov og højt til himmelen. Jeg er gift med Henrik. Vi har tilsammen 4 voksne børn og 7 skønne børnebørn.