Referencer

Indretning og farver

Indretningsdesigner og farvecoach

Når man arbejder med kunst, udsmykning og indretning kan man ikke undgå at skulle forholde sig til FARVER!

Jeg har altid interesseret mig for farver, og da jeg for mange år siden læste om en uddannelse om netop dette emne, var jeg ikke i tvivl om at dén måtte jeg tage. Så over en periode på ca. 4-5 år uddannede jeg mig til Indretningsdesigner og Farvecoach. En uddannelse som går meget i dybden mht. hvordan farver påvirker mennesker både psykisk og fysisk. Jeg var efterfølgende censor på uddannelsen og kom dybt ind i denne ”farve-verden” – hvor man jo nok skal være lidt nørdet for at befinde sig som en fisk i vandet. Men hér var jeg en ”fisk i vandet” og den viden jeg har tilegnet mig, bruger jeg naturligvis når jeg løser opgaver for andre. Uanset om det er et maleri jeg er bestilt til, en stor væg-udsmykning på et plejehjem, eller et rum der skal bruges til et bestemt formål.

Jeg gør det på en måde, hvor jeg altid tænker i helheder. Dvs. at jeg ikke kun forholder mig til FARVEN, men også tager hele rummet/omgivelserne med. Det kan f.eks. være lysindfald og husets stil. Branche, hvis det er erhverv. Rummenes formål. De ansatte eller husets beboere mv. Også møbler og andre effekter der måtte være, kommer med i mine overvejelser.
Jeg har løst mange farveopgaver, både for store virksomheder og også private.
Nogle har også fået udsmykninger med i købet, mens andre kan ”nøjes” med en løs skitse. Det er helt op til dig, og hvad vi aftaler